Lumette Verlichting bestaat al reeds 55 jaar. Dat is geen toeval. Wij staan voor persoonlijk advies, goede service en bieden een reeks diensten waarmee we onze klanten volledig willen ontzorgen. Lees verder op deze pagina wat we voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar geschikte verlichting.

Lichtadvies

Deskundig advies op maat voor uw eigen situatie

Verlichting is een essentieel onderdeel voor het creëren van sfeer en balans in uw interieur. De keuze voor de consument is er in de loop van de jaren echter niet makkelijker op geworden met het toenemende aantal armaturen, materialen, kleuren en lichtbronnen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat verlichting bij uitstek een product is dat je met eigen ogen moet zien en beleven om een juiste keuze te maken.

Gelukkig bent u bij Lumette Verlichting aan het juiste adres. Al ruim 55 jaar specialiseren wij ons in exclusieve binnenhuisverlichting en het geven van deskundig lichtadvies.

Maatwerk verlichting

Als verlichtingsspeciaalzaak bieden wij onze klanten naast de standaard maatvoering ook maatwerk aan. Bent u op zoek naar een verlichtingsarmatuur voor een extra hoog plafond, een vide of een trapgat? Heeft u een lange eettafel en wilt u graag een bijpassende extra lange hanglamp? Dat vormt voor ons geen probleem. Wij werken samen met gerenommeerde merken van Europese makelij waarbij het mogelijk is om aan uw specifieke wensen voor maatvoering te voldoen.

Ruime keuze in materialen

Kappen op maat & kleur

Naast verlichtingsarmaturen kunt u bij Lumette Verlichting ook terecht voor lampenkappen. Met een nieuwe kap voor uw hanglamp, vloerlamp of tafellamp verandert u het uiterlijk van uw interieur in een handomdraai. Zo kunt u relatief eenvoudig ieder seizoen de sfeer in uw huis veranderen door simpelweg de lampenkappen te wisselen.

Wij hebben een grote keuze aan verschillende stoffen, kleuren en maten. Daarnaast is het ook mogelijk om kappen op maat te laten maken in het geval van afwijkende maatvoering.

Bezoek onze showroom

Licht is beleving. De interactie van lichtopbrengst (lumen), kleurtemperatuur (kelvin), stralingshoek en desbetreffende materialen is uniek voor ieder armatuur en laat zich daardoor simpelweg niet van een foto aflezen. Daarom raden wij onze klanten altijd aan om de verlichting eerst in onze showroom met eigen ogen te ervaren. Onze showroom bestaat uit twee verdiepingen en is gunstig gelegen aan de Bredaseweg in Tilburg. Wij heten u van harte welkom.

Montage

Naast het selecteren van geschikte verlichting voor uw interieur is het vakkundig monteren van de armaturen zeker net zo belangrijk voor het eindresultaat. Het installeren van verlichting vraagt om vakkennis en een precieze aanpak. De montageplaten van verlichtingsarmaturen zijn immers altijd voor het oog zichtbaar. Zodoende is het vaak aan te raden om de installatie door een specialist te laten uitvoeren. Lumette Verlichting beheerst dit vak als geen ander en biedt deze service aan om u volledig te ontzorgen.

Bezorgservice

Verlichtingsarmaturen zijn niet bij uitstek makkelijk vervoerbaar en bestaan vaak uit fragiele onderdelen zoals glas, rvs, chroom of aluminium. Om ervoor te zorgen dat er tijdens het transport naar huis niets breekt of bekrast raakt, biedt Lumette Verlichting bij een minimale besteding een bezorgservice in Tilburg en omstreken aan haar klanten aan. Wel zo fijn als de armaturen perfect bij u thuis afgeleverd worden.

Stel uw vragen

Persoonlijk advies of offerte op maat?

Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u gewoon wat meer informatie over ons? Vul dan uw gegevens en uw vraag/opmerking hieronder in en dan proberen wij u zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Reviews

    Wat klanten over ons zeggen