“Wij zijn een echt familiebedrijf waar persoonlijk en betrouwbaar advies, degelijke kwaliteit en goede service nog steeds tot de kernwaarden behoren.”

Ons verhaal

Lumette Exclusieve verlichting in Tilburg

Lumette Verlichting is al meer dan 55 jaar bij uitstek de verlichtingsspeciaalzaak voor Tilburg en omstreken. Door de jaren hebben we een ruime kennis van exclusieve verlichting opgebouwd die ons in staat stelt om u voor iedere situatie van het juiste lichtadvies te voorzien.

Wij zijn een echt familiebedrijf waar persoonlijk en betrouwbaar advies, degelijke kwaliteit en goede service nog steeds tot de kernwaarden behoren.

Het kiezen van de juiste verlichting is allesbepalend voor de sfeer in huis. Verlichting moet zowel praktisch als decoratief zijn en daarnaast goed combineren met het overige interieur. Wie op zoek is naar een persoonlijke stijl voor zijn interieur vindt bij Lumette Verlichting een ruim assortiment moderne, klassieke, industriele, landelijke en design verlichting van exclusieve merken.

Ons verhaal

Lumette Exclusieve verlichting in Tilburg

Niet alleen de ‘grote’ merken maken deel uit van onze collectie. Zo leggen wij tevens de nadruk op unieke, exclusieve creaties van ontwerpers uit binnen- en buitenland. Deze karaktervolle ontwerpen bieden u de mogelijkheid een eigen, uniek accent aan uw interieur te geven.

Onze voortdurende zoektocht naar nieuwe ontdekkingen resulteert in de continue uitbreiding van ons assortiment. Met steeds een doel voor ogen: een ruime keus aan unieke, decoratieve en stijlvolle verlichting.

Naast het selecteren van geschikte verlichting voor uw interieur is het vakkundig monteren van de armaturen zeker net zo belangrijk voor het eindresultaat. Het installeren van verlichting vraagt om vakkennis en een precieze aanpak. Lumette Verlichting beheerst dit vak als geen ander en biedt deze service aan om u volledig te ontzorgen.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom aan de Bredaseweg in Tilburg waar wij u graag adviseren en bijstaan in uw zoektocht naar de perfecte lamp voor uw interieur.

Stel uw vragen

Persoonlijk advies of offerte op maat?

Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u gewoon wat meer informatie over ons? Vul dan uw gegevens en uw vraag/opmerking hieronder in en dan proberen wij u zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Reviews

    Wat klanten over ons zeggen