Lumette verlichting (hierna LUMETTE, ‘wij’, ‘we’, ‘ons’ of ‘onze’) verwerkt persoonsgegevens in de rol van verwerkingsverantwoordelijke zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de ‘AVG’).

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 27 mei 2022

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Persoonsgegevens zijn alle informatie waarmee een natuurlijke persoon (de betrokkene) kan worden geïdentificeerd of identificeerbaar is. De persoonsgegevens die wij van u kunnen verwerken (d.w.z. van ontvangen en opslaan tot aanpassen, doorsturen en verwijderen), zijn onder meer:

  • basisinformatie zoals uw voor- en achternaam, titel, geslacht, het bedrijf waar u werkt of uw functie;
  • contactgegevens zoals postadres, (mobiele) telefoonnummer of e-mailadres;
  • aanvullende persoonsgegevens zoals identiteitsbewijs, geboortedatum, nationaliteit en huwelijkse staat;
  • financiële informatie, zoals uw bankrekeningnummer;
  • technische gegevens, zoals uw IP-adres, het apparaat waarmee u onze website bezoekt en de pagina’s die u bekijkt;
  • persoonsgegevens die u ons geeft als u bij ons solliciteert, zoals opleidings- en loopbaangegevens;
  • alle overige persoonsgegevens die wij van of over u krijgen of die wij zelf kunnen verkrijgen en die wij gebruiken voor de hieronder genoemde doelen.

Hoe verkrijgen wij persoonsgegevens?

In de meeste gevallen verkrijgen wij uw persoonsgegevens van u zelf, bijvoorbeeld als u onze winkel bezoekt, als u onze website bezoekt, een formulier op onze website invult, bij ons solliciteert, uw visitekaartje aan ons geeft of uit informatie die wij krijgen tijdens (telefoon)gesprekken en e-mailcontact met u.

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

In alle relaties die wij aangaan zijn persoonsgegevens nodig om uiteindelijk de best mogelijke dienstverlening en samenwerking te bieden. Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Marketing- en business developmentdoeleinden

Om onze klantenkring te onderhouden en uit te breiden kunnen wij u benaderen met voor u relevante informatie, publicaties of uitnodigingen. Dat doen wij ook om de relatie met onze partners, leveranciers en overige relaties te onderhouden.

Gebruik en verbetering van onze website

Op onze website kunt u het contactformulier invullen met het verzoek tot contact. Hiervoor verzamelen wij uw persoonsgegevens. Om de inhoud en het gebruik van onze website te volgen en te verbeteren, verzamelen en analyseren we het surfgedrag van de bezoekers op onze website.

Tevredenheidsonderzoeken

Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt. Daarom kunnen wij u na afronding van een opdracht uitnodigen om een klanttevredenheidsonderzoek in te vullen.

Op welke gronden verwerken wij persoonsgegevens?

Wij mogen uw persoonsgegevens alleen verwerken als daarvoor een rechtsgrond bestaat. De bovenstaande verwerkingen vinden plaats op basis van een van de volgende rechtsgronden uit de AVG:

  • Voor de uitvoering van een overeenkomst;
  • Vanwege een wettelijke verplichting;
  • Met uw toestemming;
  • Vanwege een gerechtvaardigd belang.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij ze hebben verzameld en vastgelegd, maar minimaal 7 jaar.

Als er sprake is van een wettelijke bewaarplicht of een bewaartermijn op grond van beroeps- of gedragsregels dan houden wij die termijnen aan.

Hoe zijn de persoonsgegevens beveiligd?

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van uw persoonsgegevens tegen te gaan.

Als u vragen heeft over de beveiliging van uw persoonsgegevens of als u misbruik ervan vermoedt, neemt u dan contact met ons op via info@lumette.nl

Welke rechten heeft u?

U kunt de persoonsgegevens die wij van u verwerken inzien. U heeft het recht uw persoonsgegevens te laten wijzigen of zelfs verwijderen indien de gegevens niet (langer) juist zijn, of indien de verwerking niet (langer) gerechtvaardigd is. Ook kunt u onder bepaalde omstandigheden de verwerking beperken, ons verzoeken uw gegevens over te dragen of bezwaar maken tegen de verwerking. Wij zullen beoordelen of we op grond van de wet aan uw verzoek tegemoet kunnen komen. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

Het is mogelijk dat wij niet aan uw verzoek kunnen voldoen. Bijvoorbeeld omdat de verwerking van bepaalde persoonsgegevens vereist is om aan onze juridische en wettelijke verplichtingen en/of beroepseisen te voldoen of vanwege andere uitzonderingen, zoals de rechten en vrijheden van derden of het belang een juridische procedure te kunnen voeren. Mochten we aan een bepaald verzoek geen gehoor (kunnen) geven, dan zullen we dit uiteraard gemotiveerd aan u kenbaar maken.

Contact met ons opnemen

Als u meer wilt weten of vragen of klachten heeft over onze verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u (schriftelijk) contact met ons opnemen via: info@lumette.nl of Lumette Verlichting, t.a.v. Directie, Bredaseweg 310, 5037 LE Tilburg.

Omdat wij deze verklaring van tijd tot tijd kunnen aanpassen raden wij u aan om deze pagina regelmatig te bekijken zodat u op de hoogte bent van de wijzigingen. Als we onze privacyverklaring ingrijpend veranderen dan publiceren wij dat ook via een duidelijk bericht op onze website. Als wij uw gegevens voor een andere verwerking willen gebruiken, dan zullen wij u actief informeren.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

17/05/2024
Mooie winkel met een grote keus en diversiteit aan lampen. De winkel wordt beheerd door een vriendelijk en enthousiast echtpaar. Na aankoop zijn alle lampen door de winkel opgehangen zodat ze nu perfect en op de juiste plek hangen.
28/03/2024
Wij waren zeer tevreden met de verlichting van Lumette. Silvia was erg behulpzaam en gaf ons goed advies. Wij hebben meer lampen nodig in ons nieuwbouw appartement en gaan zeker terug naar Lumette.
14/03/2024
Wij hebben een hele fijne en snelle service ondervonden bij het bestellen en plaatsen van onze verlichting. Het ziet er allemaal heel mooi uit en het is met enorm veel zorg geplaatst. Dank je wel.
19/12/2023
Goede service, lamp prima opgehangen. Verpakkingsmateriaal mee teruggenomen. Goede uitleg over het gebruik van de lamp. Enige puntje van kritiek was de vriendelijkheid van de man die de lamp kwam ophangen. Misschien door de drukte.
05/09/2023
geweldig assortiment, persoonlijke benadering, snelle montage ter plekke. Zeer tevreden. Een aanrader.
04/08/2023
Van advisering in de winkel tot levering en montage: alles perfect!
26/06/2023
Hele mooie lampen en een super goede service.
29/03/2023
We hebben de perfecte lamp gevonden voor de eetkamer bij Lumette Verlichting. De lamp kent een heel sfeervolle toon voor "allerdaags gebruik", maar als ik mijn krant wil lezen, kan ik drie extra lampen inschakelen die me een heel helder licht geven, zonder dat de mooie sfeer verdwijnt. De lamp kan gewoon aan en uit met een lichtschakelaar, maar is ook te bedienen met een afstandsbediening om de verlichting te dimmen of juist wat sterker te maken. De drie lampen voor bijvoorbeeld het lezen, zijn met een app te bedienen. Alles zeer zorgvuldig en netjes gemonteerd door Gerard. Heel erg blij met deze lamp. Heel erg blij met de aankoop en het fantastische proces van oriënteren, beslissen en laten monteren. Afspraak is afspraak waarbij ik ook keurig werd gebeld om te checken of de afspraak door kon gaan. Zo fijn dat er dit soort ondernemers bestaan die een kwaliteitsproduct leveren en kwaliteit van service aan hun klanten geven. Daar wordt een mens erg blij van! Dank en vijf sterren is dik en dik verdiend!