Wandlampen kunnen dienen als algemene verlichting om een ruimte te verlichten of als functioneel licht om bij te werken of te lezen. Meestal wordt echter voor wandverlichting gekozen om sfeer te creëren. Decoratieve wandlampen geven een mooi gespreid licht dat zorgt voor warmte binnen het interieur. Daarnaast is het uitlichten van een muur een goede manier om de ruimte optisch groter te laten lijken. Verder zijn er ook steeds meer ontwerpers die verlichting en kunst op een creatieve en elegante manier combineren waardoor een wandlamp daadwerkelijk een pronkstuk aan de wand wordt. Wandverlichting bestaat er in velen uitvoeringen en stijlen.

In onze showroom vindt u een ruime keus aan opties en maken we het voor u mogelijk om het licht te dimmen zodat u het gewenste sfeer effect voor thuis kunt uitproberen.

Stel uw vragen

Persoonlijk advies of offerte op maat?

Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u gewoon wat meer informatie over ons? Vul dan uw gegevens en uw vraag/opmerking hieronder in en dan proberen wij u zo snel mogelijk te beantwoorden.