Verschillende typen vloerlampen dienen verschillende functies in het interieur. Decoratieve vloerlampen verspreiden door hun specifieke materiaal of design een zacht en sfeervol licht in de ruimte. Een uplighter schijnt licht naar boven dat op zijn beurt via het plafond weerkaatst wordt en de ruimte voorziet van diffuus licht. Een staande leeslamp met aparte leesarm is uitermate geschikt voor naast de fauteuil om een boek te kunnen lezen. Daarnaast biedt een booglamp de mogelijkheid om licht te creëren op plekken waar geen stopcontact of lichtpunt is. Het handige aan vloerlampen is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen en zodoende optimaal kunt afstemmen op andere verlichting in huis.

Lumette Verlichting heeft een ruime keus aan karaktervolle vloerlampen van gerenommeerde merken in binnen- en buitenland in het assortiment. Laat uw verassen door ons unieke aanbod in onze showroom.

Stel uw vragen

Persoonlijk advies of offerte op maat?

Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u gewoon wat meer informatie over ons? Vul dan uw gegevens en uw vraag/opmerking hieronder in en dan proberen wij u zo snel mogelijk te beantwoorden.